Introduktion

Med inspiration från den afrikanska savannen så har Microgaming skapat ett skönt spel fullmatat med Jackpotts och vinstmöjligheter. Det är ett riktigt slotspel och du känner klart igen alla funktionerna från den manuella spelmaskinen. Här har spelleverantören verkligen gått utanför de gamla strukturerna och skapat ett fantasifullt och inspirerande spel. Lejonet utgör symbolen och som majestätiskt ger dig förmåner, bonusar och free spins. Till sin hjälp har han de andra djuren från savannen som apan, zebror och giraffer. Det är en skön miljö runt själva spelet och som variation till action, skott och blodiga vampyrer är detta klart värt ett spel i sig. Musiken är inspirerande och försöker ge oss en känsla av varma kvällar på savannen, fågelkvitter och stjärnbeströdd himmel, allt det där mystiska, fina som vi bara kan drömma om. Grafiken är bra även om spelet har några år på nacken och de tecknade virtuella figurerna har tydliga drag och ger dig snabbt en känsla av att titta på tecknad film.

Vinstlinjer och insatser

Själva spelet har 5 olika hjul med tre rader och 25 insatslinjer och du har möjlighet att på fem olika nivåer justera dina insatser. Att kunna justera sina insatser själv är en av fördelarna med spelet. Det ger verkligen möjlighet för alla att prova på och spela spelet på sin egen nivå. Djuren är förstås viktiga delar i spelet och förutom lejonet så har t ex apan, den finurliga figuren, en viktig roll. Apan dyker upp lite hur som helst utan att man kan förutse när hur och varför och kan ge dig möjligheter till free spins. Dessa free spins kan ge och upp till 15 frirundor där varje vinst fördubblar sitt värde tre gånger. Detta är en av de största vinstmöjligheterna i spelet, så apan skall man hålla sig vän med. Ja, så här håller det på, olika möjligheter till ökade vinster i kombinationer av de fina djuren på savannen. Om historien är sann så har verkligen spelet Mega Moolah gett drömmar och möjligheter till en verklig spelare. Under 2016, närmare bestämt den 28 augusti, vann en spelare nästan 80 miljoner kronor på ett spel, en vinst som delades ut till D.P. som av naturliga själ vill vara anonym. Denna spelaren behöver aldrig mer fundera på mat på bordet om han förvaltar sina vinstpengar på rätt sätt. Detta skall vara den historiskt största vinstsumman via spel i mobilen och insatsen var endast 1 euro, så visst finns det möjligheter till stordåd.

Bonusfunktioner

Själva Jackpottarna har flera olika nivåer, Mini, Minor, Major och Mega och självklart skall du sikta på Mega Jackpotten. Den kan ge dig enorma vinster men även de mindre Jackpottarna genererar en hel del och är en bra start. Som start och insats har Mini 100 kronor, Minor 1000 kronor och Major kräver 100000 kronor i omsättning. Detta gör att det trots att du inte är den största och den mesta på spelet, så kan även du få en Jackpott med jämna mellanrum. Jackpottarna är även progressiva i sitt värde och växer lite grann då någon spelar Mega Moolah. Denna progressiva pott med vinstpengar göra att det hela tiden finns en bra pott att hämta sin jackpottvinst ur. Alla har möjlighet att vinna den största Jackpotten, men ingen vet när. Jackpottarna har en riktig förmåga att dyka upp när man minst anar och det är absolut ingen idé att försöka räkna ut när. Att Mega Moolah har progressiva jackpottar är mycket lockande och det är många spelare som vill spela detta spel just för att komma åt jackpottarna. Eftersom du har möjlighet att starta med låga insatsnivåer så kan alla registrera sig och prova utan att spela bort massor av insatta pengar på första försöket.

Att spela i mobilen och på dina andra bärbara enheter är idag en självklarhet. Microgaming har utvecklat alla sina spel att ha den möjligheten och Mega Moolah är inget undantag. Trots att Mega Moolah har funnits på marknaden sedan 2006 så har spelet hela tiden utvecklats, kommit i nya versioner och som sagt, även blivit spelbart på telefoner och läsplattor.

Fördelar med Mega Moolah

  • Miljön är härligt tecknad och sprider en skön känsla av safari, savann och de exotiska djuren.
  • Progressiva jackpottar
  • Stora vinstmöjligheter med trippla free spinsvinster och faktiskt reella utdelningar som visar på möjligheterna

Nackdelar med med Mega Moolah

  • Trist tema jämfört med andra spel

Sammanfattning

Att summera ett så klassiskt spel som Mega Moolah är ibland överflödigt, men för er alla som inte har provat spelet så rekommenderas det är nu prova. Du kommer att finna ett trevligt, mysigt och skönt spel med massor av vinstmöjligheter, bättre än så blir det inte!